Overnat i din egen have

Overnat i din egen have

Vil du gerne på et mini eventyr i din egen have, kan du jo vælge at prøve at overnatte ude i den. Har du unger, er det også sjovt at gøre sammen med dem. Der er flere måder at gribe det an på, og her kommer et par bud på, hvordan du kan gøre det.

Sov i det fri

For det første kan du jo vælge at sove i det fri. Her kan du bare tage et liggeunderlag ud på græsset og lægge dig med din sovepose og kigge op på stjernerne. Det er en lidt mere barsk måde at gøre det på, og du skal nok lige tjekke op på, om det bliver regn eller ej, hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke vågner op i en stor pøl.

Sæt en hængekøje op

Det kan også være, at du har et par træer stående i haven, og så er det jo oplagt at sætte en hængekøje op mellem dem og prøve at sove på denne måde. Der er rigtig mange mennesker, der aldrig har prøvet at sove i hængekøje før, og det er en skam, da det kan være en utrolig god måde at sove på. Du kan nemt finde dig en letvægts hængekøje, som du let kan sætte op mellem to træer, og så er du ellers klar til at hoppe i køjen og få et par timer på øjet i det fri.

Sov i telt

Vil du gerne have lidt mere komfort, når du skal sove i din have, og vil du gerne have et tag over hovedet, kan det også være en mulighed for dig at sove i et telt. Har du ikke et telt i forvejen, kan du meget nemt finde et telt på nettet. Du bestemmer helt selv, hvad det skal være for en type telt – om det skal være et af de billige, hvor der lige er plads til en person eller to, eller om det skal være et af de bedre telte, der rent faktisk kan holde til noget af både vind og vejr.

Sov på trampolinen

Sidst, men ikke mindst, er der også mange, der prøver at sove på trampolinen, hvis de har sådan en stående i haven. Her kan du jo bare tage dyner og puder med, og så kan du ellers lægge dig til at sove på den sammen med ungerne. På en sommernat er det utrolig hyggeligt at prøve det, og du blive let vugget i søvn, når du ligger på trampolinen og falder i søvn.

Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af dit juletræ i år, kan du altid finde led lys til juletræ lige her, hvis du mangler det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *