Skal du hyre en havemand?

Fordele og ulemper ved at hyre en havemand

Har du fået din egen have, og har du ikke selv den store lyst til at lave en masse havearbejde, kan det jo også være en mulighed for dig at hyre en havemand, som kan tage sig af alt det praktiske med din have. Men er det en god ide?

Det kan være dyrt

For det første er det jo vigtigt lige at understrege, at det kan være en halvdyr fornøjelse at hyre en havemand til at tage sig af din have.

Det er jo meget billigere at lave sådan noget selv. En havemand kan jo hurtigt bruge mange timer i haven på at klippe hæk, slå græs, fjerne ukrudt, beskære planter og træer eller hvad det nu kan være. Og jo mere arbejde der er, desto dyrere bliver det også for dig.

Du skal finde den rette person eller firma

Når du skal finde en havemand, er det meget vigtigt, at du finder den rette person eller det rette firma til at tage sig af lige netop den opgave. Du vil jo gerne have, at din have tager sig godt ud, og at arbejdet bliver gjort ordentligt.

Derfor kan det være en god ide at bruge tid på at finde frem til den helt rette løsning for dig, når du skal finde en, der kan varetage din have for dig. Og du bestemmer helt selv, om det er en enkelt person eller et firma, du hyrer til det.

Det kan være godt at gøre det selv

Så må vi heller ikke glemme, at det også kan være en rigtig god ide at lave havearbejdet selv, hvis du har mod på det. Hvis det bliver for meget for dig, kan du jo også altid vælge at hyre hjælp til nogle enkelte opgaver og så ellers lave resten selv.

Du får en masse energi og motion af at lave havearbejde selv, og på den måde kommer du også til at kende din have meget bedre, hvis du selv står for at lave det hele. Så tænk lige over at lave det selv, inden du hyrer hjælp.

Find din nye havemand lokalt

Har du besluttet dig for, at du gerne vil hyre en havemand til at hjælpe dig, kan det altid være en god ide at kigge efter vedkommende lokalt. Der er tit opslag i lokale grupper på FB eller i avisen med personer, der søger arbejde.

Her kan du tit finde personer, der gerne vil hjælpe dig med at ordne din have for dig. Og ofte kan det være billigere at hyre sådan en person, end det er at hyre et firma til at klare det for dig. Der er prisen altid sat i vejret.

Husk at købe din tægetang her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *