Tag kaffen med til havearbejde

Tag kaffen med til havearbejde

Synes du, at havearbejde er en irriterende, kedelig eller sur pligt, og vil du gerne gøre noget for at gøre det lidt sjovere for dig at gå i haven selv på de køligere dage, kan det være en god idé at gøre det til en vane at tage en god kop kaffe med dig ud i haven, når du skal i gang med at knokle. Så bliver det altså lige 20% sjovere at lave havearbejde.

Gør havearbejdet til en leg

Det skal ikke være kedeligt eller surt at gå i haven. Det skal jo være sjovt at lave havearbejde, og derfor kan det også være en god idé at gøre så meget som muligt for at nyde dit havearbejde. Det kan fx være ved at tage kaffen med i haven, når du skal i gang med at arbejde. Det er lige med til at gøre det en tand sjovere at være i haven, og så kan du jo altid gå i køkkenet efter en ny kop, hvis du nu ender med at komme til bunds i din første kop kaffe.

Find Dolce Gusto tilbud nu.

Kedeligt hvis det bliver en sur pligt

Der er ingen tvivl om, at havearbejde i den grad bliver kedeligt, hvis det bliver en sur pligt, og hvis det bare er noget, der skal laves, så du kan komme videre til det næste for dagen. Du har jo selv valgt at få dig en have, og derfor bør du også gøre så meget som muligt for at gøre det til en sjov ting på dagens skema, hvis du ikke vil gå sur i det. Derfor bør du forsøde arbejdet så meget som muligt, hvilket du jo blandt andet kan gøre med en god kop kaffe til dit arbejde.

Sørg for at drikke din yndlings kaffe

Skal det være en succes, er det en god idé at drikke din yndlings kaffe, når du skal i gang med at lave havearbejde. Så er du i hvert fald sikker på, at det ikke er kaffens skyld, hvis der er noget, der ikke lige går, som det skal.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *