Det tager ikke lang tid at passe haven

Det tager ikke lang tid at passe haven

Der er mange mennesker, der er bange for, at når de skal flytte ind i et hus med have, at det så tager enormt lang tid at passe den. Men faktisk er det ikke så slemt igen.

Lær at fjerne en flåt, hvis du på et tidspunkt støder på sådan en i din have.

Gør det til en leg

Det første skridt på vejen mod mindre hårdt havearbejde er jo at se, om du kan gøre det til en leg i stedet for.

Find dig tilpas i det, hyg dig med det og glæd dig til at du skal i haven. Så bliver det meget nemmere for dig at overskue havearbejde, og det kommer ikke til at føles lige så kedeligt, som det måske plejer at gøre.

Lav lidt hele tiden – så bliver det aldrig slemt

Dernæst kan det også være en rigtig god idé at lave lidt i haven hele tiden. På den måde står du ikke med en stor bunke af opgaver, når du endelig vælger at rulle gardinerne fra og tage et kig ud i haven.

Bruger du et par få timer om ugen i din have, er der mange af de små opgaver, som du kan tage løbende, og så kan du måske bruge et par enkelte fulde dage i løbet af året på at lave større opgaver i haven. Men så er de små opgaver allerede klaret og af vejen.

Lav havearbejde sammen med andre

Det kan også være en rigtig god idé at begynde at lave havearbejde sammen med andre. Det kan til en start være sammen med familien, så I er fælles om det, der skal laves.

Fungerer det ikke, kan det være, at du har en ven eller to, som gerne vil give en hånd med i din have. Eller også kan du jo begynde at lave det til en nabo ting sammen med dine søde naboer, hvor I skiftes til at hjælpe hinanden i haven. Det kan også være en rigtig god måde at gøre det sjovere at lave havearbejde.

Hyr hjælp udefra hvis du ikke selv kan

Er det i bund og grund bare fordi, at du ikke selv har tid eller kræfter til at lave havearbejde, kan du jo altid vælge at hyre hjælp ind udefra. Det kan være den bedste måde at få klaret havearbejdet, uden at du selv skal have jord under neglene.

Det er klart, at det så også koster en del penge, hvis du skal have andre til at lave alt dit havearbejde for dig, men det kan jo være, at det er det værd. Har du pengene til det, er det bare med at gøre det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *