Tips og tricks til en effektiv indretning af drivhuset

Tips og tricks til en effektiv indretning af drivhuset 

Der findes næppe noget, der er mere afslappende og hyggeligt end frisk muldjord på fingrene. Og hvis man ønsker at nyde den følelse året rundt, er et drivhus en fantastisk løsning. Dog er det vigtigt med den helt rette indretning for at opnå de bedste resultater. Det vil både du og dine planter med garanti sætte pris på. Lige meget om du har haft drivhus i mange år, eller er helt ny på området, er det aldrig for sent at komme i gang med en opgradering. Ofte skal der ikke særlig meget til for at skabe markante forbedringer.

Den smarte arbejdsstation

Selvom æstetik selvfølgelig er en vigtig faktor for mange, når det gælder alle former for indretning, er det også vigtigt, at tænke i praktiske baner. Hermed ikke sagt at de to ting ikke kan kombineres. Eksempelvis kan du købe et enkelt og flot industri rullebord fra aj produkter  til at stille dine kapilærkasser eller andet på. Et industri rullebord er en oplagt løsning, når du skal indrette en smart arbejdsstation, da det selvsagt er mere flytbart end et normalt bord. Hvis du har et stort drivhus, kan du vælge at købe et industri rullebord til hver side i forskellig stil for at skabe et varieret og æstetisk udtryk, som du kan nyde, når du roder i mulden.

Pladsoptimering

En anden ting, der er vigtig, er naturligvis et sted at sidde – ellers kan du hurtigt få ondt i ryggen. Imidlertid kan pladsen på kort tid blive trang, når planterne vokser, og lysten til endnu mere grønt stiger. Hvert et hjørne tages i brug, og en stol virker måske overflødig, når du hellere vil bruge pladsen på dine nye chiliplanter. Når du bestiller dit industri rullebord, er det derfor oplagt også at købe en klapstol eller to med. Med den rette klapstol sidder du behageligt, og kan samtidig stille den op ad dit industri rullebord, når du er færdig med at bruge den. Det er en nem løsning, som du helt sikkert vil blive glad for.

Lysindfald

Lys er planternes føde og uden det, er drivhuset ikke meget værd. Alligevel kan du være tilbøjelig til, at komme til at plante så tæt, at du blokerer for lysindfaldet for nogle planter. Derfor er det vigtigt at tænke i niveauer og samtidig tænke fremad, hver gang du planter nyt. Derudover er det også rigtig pænt at have planter i mange plan, og eksempelvis er hængeplanter meget dekorative. Eventuelt kunne en idé være, at købe ekstra plantelys, for at give hver eneste fine stikling de bedste betingelser.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *